Viborg Uddannelsesmesse 2019

Viborg Uddannelsesmesse 2019

Den 18. september slår Stadionhallen dørene op til både en uddannelsesmesse og en erhvervsmesse for eleverne i 8.-10. klasse og deres forældre

Alle elever i 8. til 10. klasse i Viborg kommune og deres forældre er indbudt til uddannelses- og erhvervsmesserne, som finder sted fra kl. 10.00-18.00.

På uddannelsesmessen præsenterer ungdomsuddannelserne i kommunen en række forskellige aktiviteter i et levende miljø. Eleverne og deres forældre får mulighed for at møde elever, som går på ungdomsuddannelserne nu og høre dem fortælle om deres hverdag og fremtidsplaner.

Erhvervsmesse
På erhvervsmessen kan elever og forældre møde mere end 35 forskellige erhverv repræsenteret via 16 virksomheder. med sig har de blandt andet levende køer, lastbiler, sportsvogne og en F16-flyvemaskine, som bliver opstillet på arealerne uden for stadionhallen.

På begge messer vil der være forskellige events, konkurrencer og mulighed for at tale med undervisere, arbejdsgivere og studievejledere. I løbet af dagen vil der også være oplæg og præsentationer i Biografcenter Fotorama.

Læs mere om uddannelsesmessen og erhvervsmessen på viborg.dk/presserum

Sidst opdateret: 13.04.2019